DE ZOMERCOLLECTIE VAN COSTES: ROMANTIEK – CHIC

De high summer collectie van Costes is dit seizoen summer chique met romantische details en sporty accenten. Belangrijk in deze collectie zijn de bare shoulders en bardot tops. De wide leg bottoms en de slip dresses laten een nieuw silhouette zien. In combinatie met vernieuwde nineties inspired denims krijgen de outfits een casual look.

Lees ook:Flirt met de jaren negentig
Lees ook:Essie lanceert jaren negentig lakjes
Lees ook:Wie wordt Miss Apple Bottoms 2010?
Lees ook:River Island SS16 Womenswear Collection
Lees ook:De sneakerpump is hot

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>