We love de zomercollectie van Shoeby

Met de Shoeby SS16 collectie, èn met het nieuwe Shoebyblog, inspireert de Nederlandse mode-Retail keten Shoeby, zowel in de winkels als online, vrouwen om hun persoonlijkheid te onderstrepen in hun looks, en helpt daarin een handje door een sterke selectie items te presenteren: onmisbare basiselementen gecombineerd met modebewuste items.

Zomer 2016
De Shoeby SS16 collectie werd beïnvloed door twee belangrijke voorjaars- en zomertrends: sporty-cool met veel grafische zwart-wit prints en fris, knalgeel als accentkleur aan de ene kant, boho-chique aan de andere kant. Die laatste werd een mix & match collectie met veel lange en korte jurken met bohemian bloem- en borduurmotieven in de mix met luxe, gevoerde en doorgestikte jasjes. Veel wit op wit combinaties zorgen voor een eigentijdse update op de geliefde Ibiza-look. De gehele collectie wordt afgemaakt met bijpassende accessoires zoals zomerse sandalen en statementzonnebrillen. Twee keer per week wordt Shoeby aangevuld met de nieuwste mode-items aangeleverd, zowel de winkels als de webshop.

Eigen stijl
Voor wie moeite heeft zelf die eigentijdse look te shoppen, is er in elke Shoeby winkel een personal shopper aanwezig voor stylingadvies en tips passend binnen het huidige modebeeld èn aansluitend op iemands persoonlijkheid. Geen tijd? Het nieuwe Shoebyblog geeft wekelijks soortgelijke tips

 

Lees ook:Shoeby en Fred van Leer lanceren samen een kledingcollectie
Lees ook:Shoeby wint 3 awards tijdens ‘Retailer of the Year’
Lees ook:Mode-illustrator Piet Paris lanceert T-shirt reeks met Shoeby
Lees ook:Shoeby wint award voor Beste Winkelketen en Webshop van Nederland
Lees ook:ILJA showde SS16 couture collectie tijdens Paris Haute Couture Week

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>