Kendall Jenner lanceert Magnum Doubles tijdens Cannes Filmfestival

Magnum keert dit jaar in stijl terug naar het Cannes Filmfestival, om de vernieuwde Magnum Doubles officieel te introduceren. De launch in Cannes markeert de start van de campagne en een serie Magnum events. Dit jaar zal niemand minder dan televisiester en internationaal supermodel Kendall Jenner de officiële lancering voor haar rekening nemen.

De populaire Doubles van Magnum zijn terug in Nederland. Pleasure seekers kunnen vanaf vandaag genieten van de vernieuwde versies van de intense Double Chocolate en de rijke Double Caramel. Met ‘Dare to go Double’ daagt het merk haar fans uit om hun meest avontuurlijke kant te laten zien, het innerlijke beest los te laten en te genieten van de ultieme traktatie. De opvallende dierenprints op de verpakking sluiten hier naadloos op aan en toveren de Doubles serie om tot een sophisticated en luxe geheel. Op 12 mei zal supermodel Kendall Jenner de Magnum Doubles serie in Cannes officieel introduceren.

De nieuwe smaken zijn speciaal gecreëerd voor pleasure seekers die genieten naar een hoger level willen brengen en in het dagelijks leven zoeken naar een moment van pure luxe en ontspanning. De Magnum Doubles zijn vanaf vandaag overal los verkrijgbaar. Daarnaast is er in de supermarkt een 4-pack voor beide nieuwe Doubles en een multipack met een mix van de twee soorten Magnum Double mini’s.

“Onze nieuwe Magnum Doubles spelen in op de trend van het selectief genieten. Consumenten kiezen zorgvuldig de momenten om zichzelf even te laten gaan.” Zegt Madelon van der Tol, Marketing Director van Magnum. “Als je er dan voor gaat om even te genieten, doe het dan ook écht goed. De Magnum Double Chocolate en Double Caramel zijn onze ‘most indulgent Magnums ever!’”

Lees ook:JEREMY SCOTT & CARA DELEVINGNE ONTHULLEN MAGNUM X MOSCHINO COLLECTIE IN CANNES
Lees ook:Marlies Dekkers in zee met ijsmerk Magnum
Lees ook:Kim Kardashian jaloers op Kendall´s Vogue fotoserie – FOTO´s
Lees ook:MAGNUM HAALT ITALIAANSE BESTSELLER NAAR NEDERLAND
Lees ook:KENDALL, GIGI EN JOURDAN SCHITTEREN IN DE BALMAIN X H&M CAMPAGNE

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>