Tweede editie Vogue Man scoort

Na het succes van de eerste Nederlandse Vogue Man in 2015 presenteert Vogue Nederland op donderdag 17 maart alweer de tweede Vogue Man-editie vol stijlvolle en spraakmakende Nederlandse mannen en mode. Vogue Man is een tweejaarlijks magazine vol met de mooiste mannenmode van het nieuwe seizoen gemaakt door de beste fotografen en stylisten van Hollandse bodem.

Op de cover
Op de cover staat dit keer de Nederlandse acteur Marwan Kenzari (33), die dit jaar maar liefst vier Hollywoodfilms op zijn naam zet en wiens volgende film met niemand minder zal zijn dan Tom Cruise. Marwan’s afgetrainde lijf is in een uitgesproken shoot in volle glorie vastgelegd door fotograaf Philippe Vogelenzang.

‘Onze’ sportmannen
Met een volle sportzomer met de Olympische Spelen in Rio op komst is het niet meer dan vanzelfsprekend om in deze tweede editie van Vogue Man ook aandacht aan ‘onze’ sportmannen te besteden. Van motorcross, kickboksen en rugby tot surfen, sprinten en wielrennen: Vogue Man sprak Nederlandse sporttalenten die dit jaar voor goud gaan, waaronder wielrenner Tom Dumoulin.

De winnaarsmentaliteit, focus, passie en discipline van deze topsporters zien we ook terug bij de andere inspirerende mannen in dit nummer. Zo streeft ontwerper Dries van Noten tijdens de voorbereiding van zijn shows naar perfectie en geeft Nederlands acteur Marwan Kenzari niet alleen fysiek, maar ook mentaal alles om zijn prestaties naar een hoger niveau te tillen.

Verwacht daarnaast in deze bijna 200-pagina tellende editie de beste groomingproducten en basisstukken, interviews met straatfotografen tot modejournalisten en inspirerende reisverhalen. Allemaal Dutch based.

Vogue Man is vanaf donderdag 17 maart verkrijgbaar bij alle reguliere verkooppunten, voor € 7,95.

Lees ook:Lara Stone op cover tweede Nederlandse Vogue
Lees ook:Nederlandse Vogue officieel gelanceerd
Lees ook:Nederlandse Patricia van der Vliet opnieuw in Vogue
Lees ook:De vierde editie van Vogue Man is er
Lees ook:Lancering Nederlandse Vogue te zien op RTL8

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>