Levi’s® introduceert 501® documentaire

Levi’s® introduceert een driedelige documentaire om de 501® en haar plek in de Amerikaanse historie te vieren. De Levi’s® 501® is de allereerste jeans ooit en is 140 jaar later nog steeds even geliefd. In het teken van het 100-jarige partnership dat Levi’s® heeft met Cone Mills Denim in North Carolina, presenteert het merk een korte documentaire: The 501® Jean, Stories of an Original. De film onderzoekt de blijvende invloed die de 501® jeans heeft op de geschiedenis. Gisteren werd de 501® documentaire wereldwijd gelanceerd in New York, Londen, Buenos Aires en Caracas. De documentaire is nu online te bekijken en zal vandaag via screenings vertoond worden in de rest van de wereld.

De driedelige documentaire vertelt het verhaal van modern Amerika, met Levi’s® 501® in de hoofdrol.
Samen met pioniers als Henry Rollins, John Baldessari, Scott Schuman, Andy Spade, Mark McNairy, Erin Wasson, Gary Burden, Eddie Huang, Jim Walrod, Kim Hastreiter, Mel Ottenberg, Michael Polish, Steven Alan, Alexandra Richard, Greg Chapman, Lee Ranaldo, Rachael Wand, Josh Peskowitz en vele anderen wordt er gesproken over werk, stijl en rebellie.

Lees ook:Erin Wasson beleeft acteerdebuut in Abraham Lincoln Vampire Hunter
Lees ook:Levi’s introduceert samenwerking met RE/DONE
Lees ook:Levi’s® lanceert ‘Live in Levi’s®’
Lees ook:Levi’s introduceert de 501 Skinny jeans
Lees ook:Levi’s® introduceert de Wedgie fit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>