DESIGNER MARIA TAILOR GAAT SOLO, TAMARA ELBAZ VERLAAT MODEBRANCHE

Het Nederlandse modelabel Tailor&Elbaz heeft vanmorgen bekend gemaakt dat Tamara Elbaz de modebranche zal verlaten. Creative Director en medeoprichter Maria Tailor zal het label Tailor&Elbaz voortzetten.

Tailor&Elbaz is in 2014 opgericht door vriendinnen Maria Tailor en Tamara Elbaz. Het label heeft direct een grote groei doorgemaakt, zowel nationaal als internationaal en was o.a. te zien op Amsterdam Fashion Week. Onlangs is de eerste brandstore geopend en meer winkels staan op de planning voor 2016.

Tamara Elbaz geeft als verklaring “Een modelabel runnen is naast een passie ook écht een vak. Doordat mijn andere bedrijf Size Zero ook zo hard groeit, bevond ik mij continu in een spagaat. Daarnaast woon ik in België, waardoor ik niet dagelijks op kantoor aanwezig kon zijn. Vandaar ons gezamenlijk besluit dat Maria ons label solo zal voortzetten. Ik heb er alle vertrouwen in dat Maria er een nog groter succes van zal maken.”

Beide dames zien deze stap dan ook als zeer positief tegemoet.

“We hebben samen een fantastische tijd gehad. Het is natuurlijk een droom om met je beste vriendin zo’n avontuur aan te gaan. Voor het label zelf zal er niet veel veranderen”, volgens Maria Tailor. “De collecties zijn altijd al door mij ontworpen, ik ben het DNA van het label. Daarnaast ben ik net als mijn team ontzettend gedreven en ambitieus en zullen we ook in 2016 weer grote stappen zetten met het merk, zowel nationaal als internationaal.

Tamara Elbaz, voorheen verantwoordelijk voor de PR, zal zich verder focussen op haar bedrijf Size Zero, dat onlangs haar 30ste franchise vestiging opende.

Lees ook:Maria Tailor showt haar SS17 collectie in de A’DAM Lookout
Lees ook:Party Collection 2015, nu online by Tailor&Elbaz
Lees ook:Maria Tailor en Tamara Elbaz starten kledingmerk “Tailor & Elbaz”
Lees ook:MARIA TAILOR OPENT BRANDSTORE AMSTERDAM
Lees ook:Stijlvol de winter in met de nieuwe collectie van Maria Tailor

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>