United Nude toont in het oog springende eerste accessoire collectie

United Nude staat al bekend om zijn schoenencollecties. Het merk presenteerde gisterenavond in hun winkel aan de Spuistraat in Amsterdam de eerste accessoire collectie voor dames en heren. United Nude wil op deze manier uitgroeien tot een lifestyle merk. De accessoire collectie bestaat uit horloges, backpacks en een clutch. Ook hier zijn de herkenbare geometrische designs en de invloeden uit de architectuur duidelijk zichtbaar.

Tassen
De United Nude tassencollectie is uitgebreid met een nieuwe en verbeterde versie van de Stealth Backpack (heren) en de geheel nieuwe Stealth Clutch (dames). De Stealth Backpack is een combinatie van stijl en functionaliteit en valt op door zijn duidelijke geometrische design. De rugzak is gemaakt van een polycarbonaat omhulsel, canvas body en nylon straps. De binnenkant is handig ingedeeld in verschillende compartimenten.

De United Nude Stealth Clutch is de nieuwste toevoeging aan de Stealth collectie. Het asymmetrische design is gemaakt zwart leer en teak hout. De clutch sluit met een verborgen magneet. De scherpe lijnen typeren de geometrische en moderne stijl van United Nude.

Horloges
Naast tassen bestaat de United Nude accessoire collectie ook uit horloges. De Stealth watch collectie bestaat uit twee verschillende designs: de Analog Stealth Watch en de Digital Stealth Watch.

De Analog Stealth design is geïnspireerd op het klassieke jaren 60 en 70 horloge design. Toentertijd werd het gebruik van plastic populair, om zo lichte, betaalbare en tijdloze horloges te creëren. Het ontwerp van het horloge is edgy en scherp. Het horloge is verkrijgbaar in negen verschillende zwart/wit combinaties en is water resistent.

De Digital Stealth Watch heeft een simpel en elegant design en bestaat uit vier verschillende varianten. Het horloge is gemaakt van staal, glas en een leren band. Het horloge is waterresistent en geeft tijd en datum digitaal weer.

Het doel was om horloges te creëren met een sterk karakter als tegenreactie op de opkomst van homogene smart watches. Rem D. Koolhaas, Creative Director van United Nude is van mening dat horloges net als schoenen, een manier zijn om je eigen individuele stijl te tonen.

De United Nude Stealth Backpack, Stealth Clutch en de Stealth watch collectie zijn vanaf nu te koop via www.unitednude.com.

Lees ook:United Nude organiseert Sample Sale dagen
Lees ook:United Nude flagship store in Amsterdam
Lees ook:United Nude Sample Sale van 1 tot 5 december 2011
Lees ook:DANIEL WELLINGTON – It’s Time, ‘Dapper’ lanceert vandaag
Lees ook:United Nude Super Sample Sale 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>