Superdry’s nieuwe sportcollectie voor dames

Na de succesvolle lancering van Superdry Sport komt het Britse lifestyle merk met een nieuwe collectie van onmisbare fitnesslooks. Topprestaties en er goed uitzien gaan hand in hand door ademende hightech stoffen en on-trend kleuren en prints. De Superdry Sport collectie is inmiddels geliefd onder veel internationale bloggers en celebs zoals Kayla Itsines en Kylie Jenner.

Voor de collectie zijn de meest comfortabele stoffen gekozen, uitgevoerd in opvallende kleuren als koraalrood en felpaars. Natuurlijk zijn alle styles voorzien van opvallende Superdry logo’s.

Ook de populaire Superdry sportbeha presteert nu nog beter. Het is gemaakt van een zachte vochtafvoerende stof met felgekleurde details en ingebouwde cups voor optimale steun. De halslijn is perfect gevormd, ideaal voor onder het Superdry Core Gym shirt.

Lees ook:Britse Superdry nu ook in Amsterdam
Lees ook:Sport in Style: Sylvie Sport Collection & HKMX
Lees ook:Kleine webwinkel krijgt grote prijs
Lees ook:Superdry vertegenwoordigd tijdens Londonse fashion week
Lees ook:Ontfront maakt filmpje voor nieuwe collectie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>