Costes presenteert haar zomercollectie voor 2016

Vandaag presenteerde Costes haar SS16 collectie in voormalig autogarage Automat in hartje Amsterdam. Het Costes team liet stylisten, influencers & pers de SS16 collectie zien. Het duurt nog even voordat de tropische temperaturen ons land weer bereiken, maar vandaag waanden we ons alvast in zomerse sferen. Dé trends van het aankomende Spring/Summer seizoen zijn Retro Bazaar, Bright Lining, Soft Focus, Urban Greens, Boho Jeanius en Latin Love. De Costes SS16 collectie brengt key items en nieuwe kleuren samen. Structures staan hierbij centraal, waardoor extra diepte wordt gegeven aan de sfeer. Invloeden uit het Midden-Oosten gecombineerd met denim en grafische elementen typeren de SS16 Costes collectie.

Costes heeft in Nederland 20 boutiques in steden zoals Amsterdam, Utrecht en Den-Haag. In 2016 opent Costes boutiques in Alkmaar, Amsterdam Gelderlandplein én Hoofddorp.

Lees ook:Costes opent twee nieuwe boutiques in Arnhem
Lees ook:Costes opent nieuwe boutique in de Kalverpassage
Lees ook:COSTES LANCEERT PREMIUM COLLECTIE
Lees ook:Fashion brand Costes opent vestiging in Stadshart Amstelveen
Lees ook:Love Stories opent aan de Herengracht Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>