SOPHIE HILBRAND IS BAZAARS NATIONAL WOMAN OF THE YEAR

Maandagavond 14 december zijn met gepaste toeters en bellen de Harper’s Bazaar Women of the Year Awards uitgereikt in De Posthoornkerk te Amsterdam. Sophie Hilbrand won de National Woman of the Year Award, vanwege haar presenteerverdiensten en spraakmakende BNN-programma Sophie in de kreukels. Op internationaal niveau werd weldoener Livia Firthvan Eco Age gelauwerd. Bazaars Lifetime Achievement Award ging naar Sonja Barend.

Harper’s Bazaar internationaal eert al jaren vrouwen die een bijzondere prestatie hebben neergezet. Bazaar Nederland reikte de prijzen dit jaar voor het eerst uit, op een avond die gepresenteerd werd door
Sylvana Simons en omlijst door muziek van zangeres Wende en harpiste Lavinia Meijer. Meer informatie over Bazaars Women of the Year Awards vind je op harpersbazaar.nl/women-of-the-year.

OVER HARPER’S BAZAAR
Harper’s Bazaar werd in 1867 in de VS opgericht en is daarmee het oudste modeblad ter wereld. Met de komst van Harper’s Bazaar Nederland omvat het merk nu 31 edities in 20 talen, uitgegeven in 47 landen.

OVER HEARST MAGAZINES NEDERLAND
Hearst Magazines Nederland, gevestigd aan het Koningsplein in Amsterdam, geeft Harper’s Bazaar, Quote, ELLE, ELLE Decoration, ELLE Eten, Esquire, Cosmopolitan, Men’s Health en Women’s Health uit, zowel in print als digitaal.

Lees ook:MARLOU VAN RHIJN IS BAZAARS NATIONAL WOMAN OF THE YEAR
Lees ook:Carine Roitfeld aan de slag bij Harper’s Bazaar
Lees ook:Carice van Houten wint Glammy Award voor Woman of the Year
Lees ook:Olsen Twins grote winnaars CFDA Awards 2012
Lees ook:Harper’s Bazaars Cecile ontwerpt tas met Fred de la Bretoniere

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>