SAMENWERKING FAB. BY FABIENNE & MANON MEIJERS

Manon Meijers, stylist en creative director van www.monstyle.nl, en het accesoiremerk Fab. hebben de handen ineen geslagen voor een allereerste samenwerking! Vanaf donderdag 10 december is de collectie van Fab. x Manon Meijers verkrijgbaar via de webshop: www.fab.nl/manonmeijers en vanaf 16 december in de Fab. Store, Hartenstraat 7, 9 Straatjes Amsterdam.

Manon Meijers: ‘Het was voor mij een eer om door Fab. gevraagd te worden een collectie voor ze te ontwerpen. Het leuke aan Fab. vind ik dat de producten altijd fun en funky zijn en toegankelijk voor een grote groep vrouwen. De producten die ze verkopen zijn nooit seizoensgebonden maar ik heb er wel een persoonlijke uitdaging van gemaakt om een lijn te ontwerpen die naast dagelijks gebruik ook extra leuk is voor de feestdagen. Zo hebben we bijvoorbeeld bij de tassen er op gelet dat ze klein zijn waardoor ze elegant zijn om te combineren met een party dress maar wel nog praktisch blijven: alles wat je nodig hebt voor een avondje uit kan er in. Er is gewerkt met luxe materialen voor dat extra feestelijke tintje en de sleutelhangers zijn een perfect cadeautje voor onder de kerstboom!’

Fabienne Chapot: ‘Wij hebben Manon Meijers gevraagd met Fab. een collectie te ontwerpen omdat wij Manon een typische Fab. vrouw vinden. Ze is selfmade, stoer en vrouwelijk. Daarbij spreekt MonStyle een brede doelgroep aan, net als Fab. Ik ben heel erg trots op de collectie en persoonlijk fan van de Bijen keyholder!’

De collectie van Fab. x Manon Meijers bestaat uit 12 items waaronder pumps, sneakers, tassen, een party portemonnee (waar precies je telefoon en pasjes in passen) en fabulous sleutelhangers. De prijzen variëren van €19,- voor een sleutelhanger tot €189,- voor een hairy leopard pump. De collectie ligt 16 december in de winkel van fab. maar is nu al te shoppen via www.fab.nl/manonmeijers. Laat ons weten wat je van de collectie vindt met de hashtag: #FABxMANONMEIJERS

Lees ook:VIER DECEMBER MET DE NIEUWE LIMITED GLITTER COLLECTIE VAN FAB.
Lees ook:NIEUWE COLLECTIE STIJLVOLLE HANDGEWEVEN TASSEN VAN TULSI CRAFTS
Lees ook:Victoria’s Secret Amsterdam CS is open!
Lees ook:Cowboysbag komt met nieuw merk: Amsterdam Cowboys
Lees ook:Daphen Deckers komt met beauty- en accessoire-collectie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>