Grand Marnier lanceert nieuwe limited edition fles

Grand Marnier lanceert vanaf december 2015 de nieuwe limited edition fles. De fles brengt een eerbetoon aan de sfeer van begin 20e eeuw en geeft een retro-chique knipoog naar het hedonisme en de inventiviteit van deze periode. Het kleurrijke, glanzende en moderne ontwerp is volledig gehuld in het kenmerkende Grand Marnier-rood. Het stralende goud geeft deze Limited Edition-fles een extra chique en Franse uitstraling die de bloei van de jaren 20 goed weergeeft.

De bloeitijd van de cocktail vond plaats aan het begin van de 20e eeuw in Amerikaanse speakeasy bars, de bolwerken van het Parijse culturele leven, zoals de bar van hotel Ritz en Café de Flore. De barman was in die tijd een echte alchemist die van de bereiding van een cocktail een waar spektakel maakte. Heel Parijs leerde de subtiele combinatie kennen van Cognac en sinaasappel, toen nog een zeldzame en exotische vrucht. De rest van de wereld volgde snel. Grand Marnier werd al snel een onmisbaar ingrediënt voor een geslaagde cocktail en bleef een bron voor legendarische recepten,

Lees ook:Le Grand pop-up picknick
Lees ook:Absolut Vodka lanceert speciale Mode Edition Fles
Lees ook:Christian Lacroix ontwerpt Evian fles
Lees ook:Limited Edition Hennessy Very Special fles in stijlvol Ryan McGinness jasje
Lees ook:Alexander Wang ontwerpt evian® limited edition fles

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>