SYOU Introduceert all-leather en Ecohilandes sneakers

Na de succesvolle lancering van de eerste canvas sneakerlijn lanceert het Nederlandse SYOU deze week een leren collectie en de zogenaamde ‘Ecohilandes’, welke zijn gemaakt van gerecyclede PET-flessen en organisch katoen. SYOU werkt vanuit verschillende landen met lokale creatieven aan verrassende schoenencollecties. Deze nieuwste collectie is net als de eerste collectie wederom 100% Colombian Made.

De collectie is online verkrijgbaar via syou.com vanaf woensdag 21 oktober. (Online pre-order vanaf nu, in store vanaf half november.)

SYOU staat voor ‘I See You’ en representeert het feit dat we talent zien overal ter wereld. We zouden niets zijn zonder een sterke en duurzame relatie met lokale creatieven en fabrikanten. Dankzij getalenteerde grafisch ontwerpers, copywriters, illustratoren en andere kunstenaars, kunnen wij het hele verhaal rond het product en de cultuur van het land in ware harmonie creëren. Het is een volkomen gelijkwaardige samenwerking. We noemen het co-design. We betalen elke medewerker eerlijk voor zijn of haar werk en het algehele productieproces gebeurt op een ethische manier. Dit is onze manier om bij te dragen aan een positiever imago van het land, en om de lokale economie te stimuleren

Lees ook:SYOU COFFEE ROUTE DOOR AMSTERDAM, ROTTERDAM EN UTRECHT
Lees ook:Nieuwe webshop Hellobuybye: elke dag een ander product
Lees ook:Collectie Danie Bles te koop bij Zalando
Lees ook:H&M initieert Conscious kunstproject in Nederland
Lees ook:Eerste bezoekers Napapijri webshop ontvangen gratis rugzak

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>