Addy van den Krommenacker ontwerpt exclusieve jurk voor Vente-Exclusive.com

Ter ere van zijn 65 jarig jubileum gaat de Nederlandse designer Addy van den Krommenacker een exclusieve jurk ontwerpen voor de grootste fashion community van de Benelux: Vente-Exclusive.com. Addy wil naast het ontwerpen van zijn haute couture en prêt-à porter collectie een breder publiek kennis laten maken met zijn ontwerpen. Vente-Exclusive.com is het platform met de juiste doelgroep en biedt hem deze kans. De couturier omschrijft de jurk als: ‘The ultimate must have dress’, een ultiem multifunctioneel en tijdloos item dat elke vrouw nodig heeft in haar garderobe. Het Addy jurkje is € 149,- exclusief verkrijgbaar via Vente-Exclusive.com

Een must have dress!
De jurk die Addy van den Krommenacker ontwierp is herkenbaar aan de mooie snit, het bijzondere kleurgebruik en de fijne materialen. Daarnaast is de jurk voor iedere vrouw geschikt en in elke maat beschikbaar. De tijdloze Addy dress valt zeer flatteus en elegant. `Het item is als cocktail jurk te dragen, maar je kunt er ook een casual look mee creëren in combinatie met een vest’, aldus de ontwerper. De jurk bestaat uit twee delen. De onderrok is een lurex gouden wieber en het bovenstuk is zwart padded. De verschillende onderdelen zorgen ervoor dat het geheel een tijdloze combinatie vormt.

Verkrijgbaarheid
De speciaal door Addy van den Krommenacker ontworpen jurk is de eerste week van december exclusief verkrijgbaar via Vente-Exclusive.com voor € 149,-

Lees ook:Oger Donna en Addy van den Krommenacker slaan handen ineen
Lees ook:Addy van den Krommenacker lanceert eerste parfum
Lees ook:Amsterdam Fashion Week Preview: Addy van den Krommenacker
Lees ook:Brooke Shields is weg van ontwerpen Addy van den Krommenacker
Lees ook:Addy van den Krommenacker komt met tv-programma Xperience

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>