Etiquette Clothiers introduceert Loungewear

Voor het SS16 seizoen introduceert Etiquette Clothiers een eerste loungewear collectie. Etiquette Clothiers herdefiniëert de wereld van klassieke basics met een consistente focus op modern design en vakmanschap. De nieuwe collectie is effortless chic, natuurlijk vormgegeven en gemaakt van superieure soft touch en lichtgewicht stoffen welke zowel duurzaam als ook comfortabel zijn. Sweats, joggingsbroeken, sjaaltruien en vesten zijn allen 100% diagonaal geweven en uitgevoerd in een klassieke kleurstelling van panna cotta ecru, grey melange en dark navy. De collectie waarbinnen technologie, vakmanschap en textuur allesbepalend zijn, is geproduceerd door een familiebedrijf in Porto, Portugal

De lijn is vanaf 15 januari 2016 verkrijgbaar bij geselecteerde top-tier retailers wereldwijd, in de Etiquette Clothiers winkels en online via www.etiquetteclothiers.com

Lees ook:Nijntje sokken te koop bij Etiquette Clothiers
Lees ook:Happy Kingsday met Etiquette Clothiers
Lees ook:Etiquette Clothiers flagship store geopend in Amsterdam
Lees ook:Etiquette Clothiers gaat samenwerking aan met Barneys New York
Lees ook:De Sofia Coppola voor Louis Vuitton collectie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>