Marlies Dekkers prikkelt de vrouwelijke fantasie

Tijdens de eenmalige marlies|dekkers clubnight in Rotterdam heeft marlies|dekkers vanavond haar nieuwe lingeriecollectie gepresenteerd. De collectie heeft als thema Awaken Your Senses. Meer dan 330 gasten, waaronder de Nederlandse en internationale pers, bezochten deze bijzondere avond. Terwijl de gasten genoten van een uitgebreid diner, werden zij als eersten meegenomen in de Awaken Your Senses-beleving. Op het hoogtepunt van de avond toonden danseressen gehuld in de nieuwste sets van het lingeriemerk een choreografie gebaseerd op vier sensuele vrouwenfantasieën.

Gasten als Fred van Leer, Heleen van Royen, Carolien Spoor, Sanne Langelaar en Beertje van Beers flaneerden in black tie over de rode loper van de Rotterdamse club Villa Thalia, waar ze werden geïmponeerd door de tweeënhalf uur durende show. Tijdens de artistieke productie waren meer dan tien dansers en een aantal acrobaten te zien en werden door Marlies Dekkers zelf geschreven sensuele verhalen voorgelezen. Een belangrijke rol was bovendien weggelegd voor een strijkkwartet en een 25-koppig koor; dit alles tegen een backdrop van 360˚-visuals die de gasten meenamen op een reis door verschillende steden.

 

Lees ook:Marlies Dekkers lanceert nieuwe webshop
Lees ook:Marlies Dekkers collectie voor Hunkemöller gelanceerd
Lees ook:Marlies Dekkers opent Bed & Breakfast
Lees ook:marlies|dekkers lanceert opnieuw iconische spider-bra
Lees ook:Marlies Dekkers op naar Parijs!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>