Swatch lanceert horloge waarmee je kan betalen!

In het markante Swatch Art Peace Hotel in Shanghai presenteert de baanbrekende Zwitserse horlogemaker Swatch vandaag de SWATCH BELLAMY, het nieuwe ‘betaal-met-de-pols’-horloge. Swatch heeft de krachten gebundeld met China UnionPay en de Bank of Communications voor een contactloze betaling ‘met-de-pols’ in China. De eerste vier horloges zijn een combinatie van een spannend, kleurrijk en toch functioneel Swatch-design met de NFC-technologie (Near Field Communication), waardoor je het horloge kunt gebruiken om dingen mee te betalen die je in winkels in het hele land koopt.

Lees ook:Flower power voor moederdag met Swatch Floralia
Lees ook:Swatch presenteert nieuw werk van Sigrid Calon tijdens Dutch Design Week 2015
Lees ook:Swatch Store Amsterdam heeft nieuwe look
Lees ook:Swatch lanceert mierzoete pastry collectie
Lees ook:Horlogelabel Swatch werkt samen met Mika

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>