RETURN TO SENDER OPENT EERSTE EIGEN WINKEL IN AMSTERDAM!

Op het Amsterdamse Westergasterrein opent morgen, op Wereldarmoededag, de eerste Return to Sender winkel haar deuren voor het grote publiek. De feestelijke opening is vandaag om 17:00. Een mijlpaal voor Return to Sender, die meteen gepaard gaat met de lancering van een gloednieuwe collectie. Manden uit Tanzania, kussens uit India, accessoires uit Zuid-Afrika en een breed assortiment handgeschept papier uit Nepal. Allemaal eerlijke, handgemaakte producten, die naast jouw leven, ook dat van de maker een stuk mooier maken. Return to Sender is een initiatief van Katja Schuurman, dat armoede helpt bestrijden door kleinschalige producenten in de armste gebieden van de wereld te steunen. De nieuwe collectie is ontwikkeld in samenwerking met de producenten en product & concept designer Joëlle Wehkamp van Studio Sjoesjoe. Deze bijzondere producten kunnen behalve in de winkel, ook op www.returntosender.nl worden gekocht en binnenkort ook in vele winkels door heel Nederland.

Lees ook:Nieuwe collectie van Katja Schuurmans goededoelenmode in de winkel!
Lees ook:LINDA. toont zwangere Katja in designerkleding
Lees ook:Katja Schuurman is weer lekker bezig
Lees ook:Katja Schuurman in korset onderwerp van gesprek
Lees ook:Katja Schuurman, Tara Elders en Bibi van der Velden lanceren Fairtrade juwelenlijn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>