DAVID BECKHAM EN KEVIN HART SCHITTEREN IN NIEUWE H&M-CAMPAGNE

Voor de lancering van zijn nieuwe H&M-najaarscollectie ‘Modern Essentials selected by David Beckham’ heeft Beckham acteur en comedian Kevin Hart gevraagd om een humoristische interpretatie te geven van de wereld van Beckham zelf. In de campagne, die vanaf 28 september te bekijken is op hm.com, speelt Hart een method-acteur die zich voorbereidt op zijn rol als Beckham. De video is vanaf 30 september te zien in bioscopen en op tv. Tegelijkertijd wordt er een poster- en billboardcampagne gelanceerd.

“Kevin Hart is één van de grappigste en slimste mensen die ik ken. Ik vind het leuk om met mijn H&M-campagnes verrassend uit de hoek te komen en ik denk niet dat iemand had verwacht dat ik comedy zou doen. Ik hoop dat iedereen de campagne net zo leuk vindt om te bekijken als ik het vond om hem te maken”, aldus David Beckham.

“Het is de droom van iedere comedian om de spot te mogen drijven met een wereldwijd icoon als David Beckham. Ik houd net zo veel van mode als van sport, dus ik was erg enthousiast om mee te werken aan Davids nieuwe H&M-campagne”, zegt Kevin Hart.

Als onderdeel van de langdurige samenwerking met David lanceerde H&M dit jaar ‘Modern Essentials selected by David Beckham’, een collectie met Davids selectie van essentials die iedere man elk seizoen in zijn garderobe moet hebben. Deze nieuwe najaarscollectie vol musthaves is vanaf begin oktober verkrijgbaar in elke H&M-winkel die menswear verkoopt.

Kevin Hart is één van de populairste comedians ter wereld. Hij speelt de hoofdrol in films als ‘Get Hard’, ‘The Wedding Ringer’ en ‘Ride Along’ en hij is momenteel op tournee met zijn stand-upshow ‘What Now?’

Klik hier voor meer persmateriaal

Lees ook:Glansrol voor David Beckham in nieuwe H&M campagne
Lees ook:Sneak Preview: David Beckham uit de kleren voor Armani
Lees ook:Derde campagne van David Beckham voor Armani
Lees ook:David Beckham toont sportlichaam in parfumcommercial
Lees ook:Romeo Beckham (10) nieuwste model in Burberry campagne

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>