Vogue Nederland lanceert allereerste Vogue Man

Vanaf 24 september ligt de allereerste editie van Vogue Man in de winkel. Een magazine met shoots vol mooie mannenmode, de beste groomingproducten en grote interviews met interessante, stijlvolle mannen.

Op het gebied van mannenmode barst het in Nederland van het talent. Niet alleen kent ons land vele jonge mannenmodeontwerpers en -labels die internationaal hoge ogen gooien, ook zijn er meer dan genoeg stijlvolle mannen die een podium verdienen. Bovendien besteden Nederlandse mannen steeds meer aandacht aan hun uiterlijk, of het nu gaat om het vinden van het perfecte pak, het verzamelen van exclusieve sneakers of het investeren in goede grooming gadgets. Tijd voor de eerste editie van Vogue Man dus.

Naast modeseries geïnspireerd op Nederlandse stijliconen uit het verleden, zoals Ramses Shaffy en Johan Cruijff, bevat het eerste nummer van Vogue Man een bijzonder dubbelinterview met fotograaf en regisseur Anton Corbijn en acteur Dane DeHaan, die de hoofdrol speelt in Corbijns film Life. Ook praat platenbaas Kees de Koning over vrouwen, hiphop en zijn drang om te winnen, heeft Vogue’s fashion features director Fiona Hering een intiem gesprek met zanger Douwe Bob en vertelt Ivo van Hove van Toneelgroep Amsterdam over zijn samenwerking met David Bowie.

Hoofdredacteur Karin Swerink: ‘Het enthousiasme en de passie spatten van elke pagina in dit allereerste issue! Met slechts twee internationale ‘broers’, Vogue Hommes en L’Uomo Vogue, ben ik ongelooflijk trots op onze eigen Nederlandse Vogue Man.’

Vogue Man, een uitgave van G+J Media, is vanaf woensdag 23 september al exclusief te koop bij de Bijenkorf. Vanaf donderdag 24 september is Vogue Man verkrijgbaar bij alle reguliere verkooppunten, voor € 6,95.

Lees ook:Tweede editie Vogue Man scoort
Lees ook:Vogue Man Nederland feestelijk gelanceerd
Lees ook:Vogue lanceert najaarseditie Vogue Man
Lees ook:Lancering Nederlandse Vogue te zien op RTL8
Lees ook:Nederlandse Vogue lanceert september editie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>