Turnover lanceert pop-up webshop

Met trots kondigt Turnover haar tijdelijke webshop aan, die van begin september tot en met eind december online zal zijn. Hoofdontwerper Arna Cornelissen selecteert hiervoor persoonlijk de meest iconische stukken uit de FW 15/16 collectie. In oktober lanceert het merk bovendien een capsule collectie, exclusief online te koop.

Cornelissen: “In de komende collecties hebben we de drie pijlers van Turnover – knitwear, colour, tailoring – tot in de diepte uitgewerkt en gecombineerd. Dat uit zich in klassieke items met een moderne twist, zoals een gebreide trenchcoat van zachte alpaca wol, een broekpak van piqué flannel en een sailor pant in gekookte wol.”

Turnover staat voor comfortabel modernisme, kleding waarin ambitieuze vrouwen zich van vroeg tot laat sterk en vrouwelijk voelen. Typisch Turnover zijn chique kleuren, luxe materialen, scherpe contouren en zachte texturen. Het merk staat er bovendien om bekend niet het kledingstuk, maar de vrouw centraal te stellen. Cornelissen: “We horen liever ‘Wat zie je er prachtig uit’, in plaats van ‘Wat heb je een leuk truitje aan’.”

Met verkooppunten als de Bijenkorf en Galeries Lafayette, en een flagship store in Antwerpen was het merk al wereldwijd te koop. Om haar ambitieuze, multi-taskende klanten ook online van “wearable attitude” voorzien, zet het merk met deze pop-up webshop haar eerste stappen in e-commerce.

Lees ook:Turnover start webshop
Lees ook:Turnover viert 21-jarig bestaan met speciale collectie
Lees ook:The Slow Fashion capsule by Turnover en schrijfster Karin Amatmoekrim
Lees ook:Eerste bezoekers Napapijri webshop ontvangen gratis rugzak
Lees ook:Superstar (SPS) webshop geopend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>