Björn Borg laat publiek van Fashion Week Stockholm achter met een epische buitenaardse ervaring

Op de avond van de eerste dag van Fashion Week Stockholm, verbaast Björn Borg internationale pers en Mars One vertegenwoordigers met een memorabele modeshow gebaseerd op het thema “Training voor Mars”.

De show en haar retro space geïnspireerde SS16 collectie werd maandag 24 augustus geshowd op een buitenlocatie onder de brug Västerbron in Stockholm, tijdens de eerste dag van Fashion Week Stockholm. De unieke ruimte was gevuld met de internationale mode-elites zoals Zweedse topmodellen Frida Gustavsson en Tilda Lindstam.

Björn Borg wijdt de show aan het ruimte initiatief Mars One, als een eerbetoon aan hun grote visie, moed en de wens om de ultieme uitdaging aan te gaan; trainen voor Mars. De SS16 collectie, ontworpen door Björn Borg hoofddesigner James Lee en zijn team, is geïnspireerd door de geschiedenis van de ruimtevaart en de reis naar nieuwe grenzen die in de jaren 70 en 80 plaatsvonden. Een capsule collectie, in samenwerking met internationaal geprezen stylist Naomi Itkes, werd ook geïntegreerd in de show. Zo werden retro stijlen, kleuren en silhouetten uit dit tijdperk gecombineerd met moderne high performance materialen, detaillering en technieken. De collectie biedt een perfecte pasvorm voor de ultieme uitdaging: de opleiding voor Mars.

Lees ook:Björn Borg toont exclusieve training voor Mars collectie tijdens Fashion Week Stockholm
Lees ook:Björn Borg lanceert SS16 Limited Edition Sport Couture capsule collectie
Lees ook:Björn Borg showt ´See now, Buy now´ collectie in Royal Tennis Hall
Lees ook:Avatars dragen Björn Borg tijdens modeshow Stockholm Fashion Week
Lees ook:Björn Borg’s unforgettable nights

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>