Björn Borg toont exclusieve training voor Mars collectie tijdens Fashion Week Stockholm

Björn Borg toont exclusieve training voor Mars collectie tijdens Fashion Week Stockholm

Samen met de gehele SS16 collectie zal Björn Borg ook een exclusieve capsule collectie tonen als eerbetoon aan het baanbrekende ruimte project Mars One en het concept van de ultieme uitdaging: Training voor Mars.

De capsule collectie is mede-ontwikkeld door directeur Naomi Itkes en Björn Borg’s Head of Design James Lee en bestaat uit sportkleding, ondergoed, schoenen en tassen. De collectie combineert retro stijlen en silhouetten met moderne stoffen en detaillering. De collectie zal begin 2016 te koop zijn via Bjornborg.com.

“Voor deze show wilde Naomi en ik een collectie neerzetten welke refereert naar de geschiedenis van de ruimtevaart en de grenzen die deze pioniers opzochten in de jaren ’70 en ’80. Door de retro stijl, kleuren en silhouetten uit deze tijd te combineren met de moderne materialen, detaillering en techniek van nu, hebben we een collectie weten neer te zetten die in onze ogen een eer bewijst aan de uitdaging waar Mars One zich op aan het voorbereiden is.” aldus James Lee, hoofddesigner van Bjorn Borg.

Lees ook:Björn Borg laat publiek van Fashion Week Stockholm achter met een epische buitenaardse ervaring
Lees ook:Björn Borg lanceert SS16 Limited Edition Sport Couture capsule collectie
Lees ook:Craig Green x Björn Borg capsule collectie
Lees ook:Filippa K lanceert capsule collectie tassen samen met Zweeds designer label Little Liffner
Lees ook:Björn Borg lanceert skin underwear collectie op Internationale Dag tegen Racisme en Discriminatie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>