Vogue Nederland viert September Issue met cover girl Imaan Hammam

Vogue Nederland onthulde gisteravond in Amsterdam haar septembernummer in bijzijn van cover girl Imaan Hammam. Het nummer is geheel gewijd aan het Nederlandse topmodel van Egyptisch/Marokkaanse afkomst, die voor het eerst solo op een Vogue-cover staat.

In gezelschap van Imaans familie en vrienden ving de avond aan met een exclusieve film screening over de totstandkoming van het septembernummer met Imaan in de hoofdrol. Tegelijkertijd werd deze film van Mick de Lint via grote schermen op zes verschillende locaties door heel Nederland getoond. Tevens kon men het septembernummer eenmalig exclusief verkrijgen in omliggende tijdschriftkiosken nog vóórdat het nummer officieel in de winkels ligt op dinsdag 11 augustus.

Na de film screening overhandigde hoofdredacteur Karin Swerink Imaan het eerste nummer en volgde een groots feest in People’s Place met gasten onder wie Halina Reijn, Anna Drijver, Sigrid ten Napel, Hanna Bervoets, Terence Schreurs, Winonah de Jong, Nikkie Plessen, Geza Weisz, Dio en dj’s Patrick Mordi, FS Green, Cherr du Perr en Darling 10.

In het extra dikke septembernummer van Vogue staan vijf series met Imaan gefotografeerd door Marc de Groot en Viviane Sassen, waaronder een bijzondere shoot in home town Casablanca met haar familie. Imaan: ‘Dit is een hele eer. Ik ben ook Nederlandse, dus het betekent veel voor me.’

Hoofdredacteur Karin Swerink: ‘Imaan is met haar oogverblindende schoonheid een van dé gezichten van de mode en een rolmodel voor een jonge generatie. Ze is trots, vol zelfvertrouwen en niet bang om haar stem te laten horen ter bevordering van meer diversiteit op de catwalk.’

Het grote modenummer is verkrijgbaar vanaf 11 augustus voor €5,95.

Lees ook:Doutzen kust Lara Stone op cover Nederlandse Vogue
Lees ook:Nederlandse Vogue onofficieel bevestigd
Lees ook:Lancering Nederlandse Vogue te zien op RTL8
Lees ook:Vogue viert 20 jaar Viktor&Rolf met Special Anniversary Issue
Lees ook:Vogue Nederland lanceert allereerste Vogue Man

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>