FashionWeek-editie Avondmarkt bij Amsterdam Roest

Op 10 juli vindt er bij Amsterdam Roest wederom een Avondmarkt plaats, ditmaal compleet in het teken van street fashion. In het kader van het FashionWeek 10 Days Downtown-programma. Verschillende (kleine) modemerken tonen hun waar, modetalent Mirte van Wijngaarden showt haar nieuwe collectie en er is – zoals bij iedere Avondmarkt – voldoende te eten, te drinken en te dansen.

Straatmode
Avondmarkt is na twee succesvolle edities met recht een beproefd concept van Amsterdam Roest. De monumentale loods wordt volgebouwd met verkoopkraampjes, foodtrucks, zithoeken en randprogramma. Op 10 juli staat (straat)mode centraal. Met kleine, relatief onbekende kledingmerken als Black Rabbit, Skere Sjit en Believe the Hype gaat Amsterdam Roest voor een alternatief programma dat – geheel naar smaak van Amsterdam Roest – ver af staat van de haute couture.

10 Days Downtown
Met het 10 Days Downtownprogramma van FashionWeek Nederland brengt de organisatie mode dichterbij de huiskamer. Door met organisaties in verschillende hoeken van de cultuursector samen te werken vergroot FashionWeek het bereik en draagvlak van de mode onder de inwoners van Amsterdam en daarbuiten.

Amsterdam Roest
Amsterdam Roest is een horecagelegenheid in het centrum van de hoofdstad. Het behelst een café, een loods, een strand en een kavel met tenten. Eten wordt er geserveerd vanuit een rode dubbeldekkerbus en iedere avond wordt er een kampvuur aangestoken.

Lees ook:Doutzen Kroes aanwezig op Amsterdam Fashion Week 2015
Lees ook:Zalando gaat mobiel tijdens Zalando presents 10 Days Downtown
Lees ook:Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam maakt programma bekend
Lees ook:Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam internationaal succes
Lees ook:De zondag van de Amsterdam Fashion Week

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>