Primark toont ijzersterke nieuwe wintercollectie 2015

Primark laat komend seizoen veel vrouwelijkheid zien in de AW15 collectie. De silhouetten kleden mooi af en er is veel aandacht voor verschillende type materialen en details.

De bohemian trend blijft zich voortzetten maar wordt dit najaar gedurfder en artistieker binnen het Fitzrovia thema. Stoffen komen in laagjes wat een waanzinnige textuur geeft aan de materialen. Het kleurenpalet is vrij klassiek met neutrale tonen die doen denken aan de jaren 70.

Binnen het Dark Victoriana thema zien we een nostalgische, romantische en ietwat decadente trend. Zwart kant, pluche velvet en rauwe wolweefsels in een donker kleurenpalet geven het geheel een subtiele gothic ondertoon.

Het thema With The Band brengt een ode aan punk en rock muziek. Items met leer en studs, pumps met spikes en mini shorts en rokjes maken het geheel een gedurfde trend binnen de collectie.

Frontier brengt een thema waarin knitwear de hoofdrol speelt. De items komen geribbeld, met fringes of sheared en kunnen gedragen worden in laagjes, gedrapeerd of om lekker in te cocoonen. Weelderige en knusse looks vormen een edgy contrast met de andere thema’s binnen de AW15 collectie.

Primark’s AW15 collection is a love letter to the season ahead – empowering, beautiful, fearless.

Lees ook:Primark lanceert aw16 menswearcollectie vol mannenmodetrends
Lees ook:Fashion.blog loves de wintercollectie van Primark
Lees ook:We love de voorjaarscollectie van Primark!
Lees ook:MBYM GAAT DEZE HERFST VOOR ‘THE SOFT TOUCH’
Lees ook:River island FW14 Women Collection

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>