Zalando gaat mobiel tijdens Zalando presents 10 Days Downtown

Voor de derde keer op rij is Zalando hoofdsponsor van het consumentenprogramma van Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam. Van 3 tot en met 12 juli worden er dagelijks fashion activiteiten georganiseerd voor het grote publiek. Ook dit seizoen is Zalando weer gedurende tien dagen offline aanwezig in Amsterdam. Niet op een vaste locatie zoals tijdens de vorige editie maar met een rondreizend Zalando Fashion House. Tijdens Zalando presents 10 Days Downtown zal op verschillende locaties in de stad het Zalando Mobile Fashion House de fashion afficionado voorzien van de nodige mode inspiratie.

Lees ook:Doutzen Kroes aanwezig op Amsterdam Fashion Week 2015
Lees ook:De zondag van de Amsterdam Fashion Week
Lees ook:Shoppen met super kortingen tijdens de Fashion Days
Lees ook:FashionWeek-editie Avondmarkt bij Amsterdam Roest
Lees ook:Expositie mode-illustraties tijdens Amsterdam Fashion Week

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>