“CRAZY IN LOVE” MET DE ZOMERCOLLECTIE VAN MBYM

Romantisch met een edgy randje, dat is waar mbyM voor staat dit seizoen. Luchtige, vrouwelijke jurken en hemdjes worden gecombineerd met stoere jeans stijlen. De materialen zijn zacht en licht met sensuele kanten details. Bloemenprints staan in volle bloei en glanzende materialen maken basic items een stuk spannender. Koele kleuren overheersen het kleurenpalet met munt- en blauwtinten, gecombineerd met zwart en wit. MbyM gaat voor een frisse zomer look met felle, witte tinten.

mbyM
Het Deense mbyM staat voor vrouwelijk en stoer met een Scandinavische twist. Het modemerk besteedt veel aandacht aan details en het creëren van iets unieks en iets draagbaars ,dat vooruitloopt op de trend. De collecties van mbyM kenmerken zich door het vakkundig ontwerp, stoere details en de goede pasvorm. De edgy look (donkere kleuren, leer en punk) past goed bij de collecties van mbyM.

Dé mbyM vrouw
“De mbyM vrouw is stoer en niet bang om zich te uiten door trendy kleding te dragen die goed passen bij haar persoonlijkheid en de stemming waarin zij zich op dat moment bevindt. Ze weet wat ze wil en verwacht kleding van goede kwaliteit voor een betaalbare prijs . Ze is gemakkelijk in de omgang en vindt een sociaal leven belangrijk.”

Lees ook:MBYM GAAT DEZE HERFST VOOR ‘THE SOFT TOUCH’
Lees ook:Barbour’s biker babes
Lees ook:United Nude Colorful Spring Summer 2016
Lees ook:Björn Borg trends 2015
Lees ook:Jetpaq SS15 kids collectie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>