ANNA WINTOUR ‘FRONT ROW’ BIJ MADAME TUSSAUDS AMSTERDAM

Madame Tussauds Amsterdam, het huis van de beroemdheden, gaat een gedeelte van de bestaande attractie vernieuwen! Een gedeelte van de sectie wereldleiders wordt vervangen door een ruimte die volledig in het teken staat van fashion. De bezoeker zal de beleving van een echte show ervaren door de aanwezigheid van een mini-catwalk met front row seats. Daarnaast kan de bezoeker ook een kijkje nemen in de backstage area.

Een nieuw en iconisch beeld uit de mode-industrie dat onlosmakelijk is verbonden met fashionshows neemt plaats tussen de bestaande modebeelden. Het wassen beeld van hoofdredactrice van het Amerikaanse VogueAnna Wintour zit vanaf 18 juni front row bij Madame Tussauds.

In aanloop naar de fashion opening is Madame Tussauds de samenwerking gestart met beginnende Nederlandse ontwerpers om een kledingontwerp te tonen die zij goed vinden passen bij de bestaande wassen beelden van onder andere Doutzen Kroes, Kate Moss en Naomi Campbell. Topstylist Bastiaan van Schaik is gevraagd om advies te geven en samen met het publiek een keuze te maken uit de ontwerpen van de beginnende ontwerpers. Stemmen kan vanaf maandag 1 juni via www.madametussauds.nl.

Lees ook:MADAME TUSSAUDS ZET IN OP MODE
Lees ook:ONTHULLING WASSEN BEELD ANNA WINTOUR MADAME TUSSAUDS
Lees ook:Daphne Deckers geeft catwalkadvies bij Madame Tussauds
Lees ook:Madame SuperTrash lanceert Limited Edition luxury leather AW14 collectie
Lees ook:Expositie mode-illustraties tijdens Amsterdam Fashion Week

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>