FALKE Leg Aesthetics combineert stijl en functionaliteit

FALKE heeft een nieuw assortiment van functionele panty’s en sokken waarbij figuurvormende functies gecombineerd worden met fysiologisch effectieve functies. Door het gebruik van innovatieve materialen en de expertise die FALKE heeft in breitechnieken heeft FALKE een lijn gecreëerd met exclusieve producten voor dames met de hoogste esthetische normen. Het assortiment bestaat uit drie collecties met functionele panty’s en sokken.

FALKE Shape
De producten van de FALKE Shaping Collectie geven je figuur een natuurlijk mooi silhouet met een hoog draagcomfort. Door het shaping effect van de panty krijg je bij het dragen hiervan een platte buik en mooi gevormde taille, heupen en dijen. De transparante en semi-transparante panty’s geven een natuurlijk mooie look met een fijn patroon door de 3D-breitechniek.

FALKE Leg Vitalizer & Energizer
De nieuwe FALKE Leg Vitalizer en Energizer collectie is gemaakt met een innovatieve compressie technologie en zal je helpen om met gemak en stijl de dag door te komen. De compressie techniek voldoet aan de laatste wetenschappelijke bevindingen waardoor de bloed- en zuurstoftoevoer optimaal worden ondersteund en de benen optimaal worden gerevitaliseerd. Door het stabiliserende effect garanderen de panty’s in deze lijn er ook voor dat je benen perfect gevormd zijn.

De FALKE Leg Vitalizer panty’s en kniekousen hebben een medium compressie waardoor de aders in de bovenste lagen van de huid gestimuleerd worden. Door de 3D-breitechniek geven de panty’s en kniekousen een natuurlijk mooie look. De FALKE Leg Energizer panty’s en sokken stimuleren ook de diepere aders en vaten. Naast dat je benen licht en fit aan voelen worden spataderen van binnenuit tegen gegaan. Het compressie effect wordt gecreëerd door middel van een dubbele lycra draad, hierdoor zijn de panty’s en sokken gemakkelijk aan te krijgen. De panty’s zijn verkrijgbaar in 30 en 50 denier.

Het nieuwe assortiment wordt in september 2015 gelanceerd en zal te koop zijn bij de Bijenkorf en verschillende kousspeciaalzaken.

Lees ook:FALKE lanceert duurste sok ter wereld
Lees ook:Falke en Phillip Lim bundelen krachten voor capsule collectie
Lees ook:Falke opent winkel in Amsterdam
Lees ook:Schoenentrend: show your socks!
Lees ook:Nieuwe Wolford mijlpaal revolutioneert de Legwear technologie

1 Reacties // Reageer

One thought on “FALKE Leg Aesthetics combineert stijl en functionaliteit

  1. PantyenKousen.nl

    Goed nieuws, Falke staat bekend om zijn goede pasvorm en kwaliteit.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>