Achtste One Day Without Shoes

De achtste editie van One Day Without Shoes heeft donderdag 21 mei plaatsgevonden. TOMS – het bedrijf dat bekend staat om het starten van een beweging met het One for One™ business model – wil met deze dag wereldwijd aandacht vragen voor het feit dat een paar schoenen al een enorm effect kan hebben op het leven van een kind.

BAREFOOT WALK
Gisteravond vond in het centrum van Amsterdam de officiële Barefoot Walk plaats. Via het Spui, de Dam en de Negen Straatjes liepen meer dan 60 mensen op bloten voeten om zo aandacht te vragen voor dit mooie initiatief. De walk werd begeleid door meerdere live muzikanten waardoor passanten niet meer om de actie heen konden. In totaal hebben er zo’n 3.000 Barefoot Walks plaats gevonden in meer dan 50 landen.

TAKE A PIC = GIVE SHOES
Dit jaar gaf TOMS tussen 5 en 21 mei voor iedere foto van blote voeten die op Instagram werd getagd met #withoutshoes een paar nieuwe schoenen aan een kind in nood. Een enorm succes want er zijn in totaal al 295.812 foto’s* gemaakt, TOMS zal dus ook aan hetzelfde aantal kinderen een paar schoenen doneren.

Onder de deelnemers aan de #withoutshoes actie waren onder andere Charlize Theron, Christy Turlington, Richard Branson, Cindy Crawford, Sarah Michelle Gellar en Pino van Sesame Street.

Lees ook:TOMS x Jonathan Adler voorjaarscollectie
Lees ook:Nederlandse modellen en TOMS steunen goede doel
Lees ook:TOMS Tropical Jungle collectie
Lees ook:TOMS start #BESHADY campagne voor World Sight Day 2013
Lees ook:TOMS en Van den Assem openen pop-up store in Rotterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>