The Sylvie Collection is nu verkrijgbaar

The Sylvie Collectie is vanaf 4 mei via de webshop beschikbaar en vanaf 9 mei zal het ook in de winkels verkrijgbaar zijn. Sylvie’s nieuwste collectie is geïnspireerd door catwalk trends vertaald in wilde groene tinten, extra grote bladeren en tropische prints, de fashionstatement voor het komend seizoen. Eigentijdse silhouetten, neoklassieke vormen en mooie bandjes zetten de toon voor deze collectie. Sylvie’s ‘boho style’ wordt geaccentueerd met glazen steentjes en chique kralen.

Haar favoriete outfit is de witte bikini gecombineerd met een ontzettend leuke witte mini-rok. Precies de juiste outfit voor een geweldige zomer!

“Ik vind het heerlijk om op het strand te zijn, een zacht briesje, met mijn voeten in het zand. Lekker zonnen, tijd doorbrengen met goede vrienden en een koffer vol sexy bikini’s. Het is geweldig dat ik een eigen collectie heb en dit ook
nog eens kan dragen! Precies de juiste ingrediënten om mijn zomer onvergetelijk te maken! “, aldus Sylvie Meis.

Lees ook:Sylvie super sexy op het strand van Mexico – VIDEO
Lees ook:Sylvie van der Vaart onthult eigen Barbie
Lees ook:Sylvie in bikini geniet op het strand van Mexico
Lees ook:Sylvie van der Vaart werkt niet langer exclusief met Mari van de Ven
Lees ook:Sport in Style: Sylvie Sport Collection & HKMX

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>