By Tailor&Elbaz high summer collection 2015 nu online

Vanaf deze week is de nieuwste high summer collectie van Tailor&Elbaz verkrijgbaar in diverse geselecteerde modezaken door heel Nederland. Daarnaast is deze collectie momenteel ook online verkrijgbaar via de webshop www.tailor-elbaz.com. In deze collectie is een kleurrijke mix van pastelroze, turquoise, lila, lichtblauw en mintgroen terug te zien, gecombineerd met verschillende zwarte en witte items. De stijl en look and feel van de collectie is volledig afgestemd op het hoofdthema van de collectie: Le Club 55! Deze wereldberoemde beachclub te Saint Tropez mocht in de jaren 50 reeds sterren ontvangen van internationaal niveau. Brigitte Bardot danste er op de tafel met vriendin Ursula Andress, Elizabeth Taylor en Marlon Brando zijn er regelmatig samen gespot. Nog steeds is de strandclub in trek bij the rich and famous en strijken hedendaagse sterren zoals Paris Hilton, Beyonce, Kate Moss en Naomi Campbell er elke zomer weer neer om te genieten van de Zuid-Franse luxe ambiance.

Lees ook:Celebrity fotograaf Terry O’Neill opent expositie in Amsterdam
Lees ook:De bekendste beauty’s met spleet tussen hun tanden
Lees ook:SIS by Spijkers en Spijkers toont verleidelijke Brigitte Bardot collectie
Lees ook:Oni’s tassenkapstok
Lees ook:Elizabeth Jagger zit naakt op vis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>