Ace & Tate gaat samenwerking aan met de Bijenkorf

Het Amsterdamse brillenmerk Ace & Tate heeft in anderhalf jaar tijd bekendheid verworven door hun transparante business model, herkenbare design en toegankelijke prijzen. Op 25 februari lanceert Ace & Tate een samenwerking met de Bijenkorf. Ace & Tate zal in een temporary shop-in-shop omgeving een uitgebreide collectie aanbieden, waaronder een exclusieve release van de publiekslieveling de ‘Hudson’, uitgevoerd in de kleur ‘Tiger Wood’. Deze collaboratie met het gerenommeerde warenhuis laat zien dat niemand meer om het Amsterdamse merk heen kan.

Op woensdag 25 februari opent Ace & Tate in 7 filialen* van de Bijenkorf een ‘temporary’ shop-in-shop (van 25 feb t/m 7 apr). Het jonge label is trots om samen te werken met een vooraanstaande partij als de Bijenkorf. De vormgeving van de shop-in-shop komt van de hand van de Berlijnse design company NEW TENDENCY, waar Ace & Tate al eerder succesvol mee samenwerkte voor de inrichting van hun pop-up store in Berlijn.

‘Ik ben trots dat we als jong Amsterdams merk benaderd zijn door een vooraanstaand retailhuis als de Bijenkorf. Voor Ace & Tate luidt deze samenwerking een volgende fase in en we kijken ernaar uit om een voor ons nieuwe doelgroep te bereiken. Daarnaast ben ik super blij dat wij na onze eerdere succesvolle collab in Berlijn nogmaals samenwerken met NEW TENDENCY om ónze interpretatie van een winkel vorm te geven.’
- Mark de Lange – Oprichter Ace & Tate

Lees ook:Topshop opnieuw naar Nederland
Lees ook:Ace & Tate opent flagship store in Amsterdam
Lees ook:Hermès winkel geopend in Bijenkorf Amsterdam
Lees ook:MARIE-STELLA-MARIS opent shop-in-shop in de Bijenkorf
Lees ook:Cos opent in De Bijenkorf

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>