MODEFABRIEK EN CODE MAGAZINE INTRODUCEREN NIEUW MANNENMODE-PLATFORM ‘STYLE MATTERS’

Aanstaande wintereditie van Modefabriek, 25 & 26 januari 2015 in Amsterdam RAI, debuteert  het nieuwe premium menswear concept  ‘Style Matters’. Het platform Style Matters heeft als doelstelling om richtinggevend te zijn voor menswear retail in Nederland. Mede-initiatiefnemer Peter van Rhoon van CODE magazine: “Menswear was niet eerder zo sterk in beweging. De wereld rond men’s style is inspirerend en dat gaan we terugzien in de opzet van dit segment.”

Premium menswear
Anno 2014  is de internationale mannenmodemarkt leading  als het gaat om groeicijfers. Mannenmode, met zijn ‘praktische’ mannelijke waarden zoals functionaliteit en duurzame kwaliteit, vakmanschap en innovatie zet in veel opzichten de toon voor de hele industrie, met name in het hogere segment.

Lees ook:UPTOWN FUNK bij ECCO
Lees ook:Leontine Hagoort Lanceert Premium Tassen Collectie
Lees ook:AMSTERDAM COWBOYS INTRODUCEERT SPRING/SUMMER WOMEN COLLECTIE 2016
Lees ook:Jack Guinness eerste mannelijke ambassadeur
Lees ook:Vogue Nederland wint Mercur voor magazine van het jaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>