Marks & Spencer’s sexy lingerie voor najaar 2014

Marks & Spencer’s herfst/wintercollectie wordt gekenmerkt door zachte en luxueuze stoffen, fijne structuren en sensualiteit. De collectie bestaat uit lingerie en nachtkleding in zachte kleuren, maar ook liefhebbers van kant, opvallende prints en herfsttinten hebben bij Marks & Spencer de keus uit tientallen sexy en charmante sets!

Rosie for Autograph – smoothing lingeriecollectie
Met trots presenteert Marks & Spencers dit najaar ook de ‘Rosie voor Autograph’ smoothing lingeriecollectie, die in samenwerking met supermodel Rosie Huntington-Whiteley is ontwikkeld. Memory foam-technologie, naadloze afwerking en het gebruik van soepel elastiek zorgt voor een perfect silhouet dat naadloos op je lichaam aansluit waardoor je deze onder je gehele garderobe kunt dragen! Er is gekozen voor lichte en luxe materialen die super zacht aanvoelen op je huid. Zwarte en champagne tinten voeren de boventoon in deze collectie. Deze 20-delige collectie bestaat uit balconette, plunge en bralette bh’s die je allemaal op multifunctionele wijze kunt dragen. Ook bijpassende slips zijn in vele vormen en maten te krijgen.

Naar alle beelden van de collectie.

Lees ook:Marks & Spencer toont mix van materialen en lagen voor najaar 2014
Lees ook:Marks & Spencer lanceert één kasjmieren jas in twintig kleuren
Lees ook:Najaars- en wintermode Marks & Spencer 2015
Lees ook:Innovatieve Wolford shapewear: Cotton Contour Lace
Lees ook:MARKS & SPENCER opent Flagshipstore Den Haag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>