Avatars dragen Björn Borg tijdens modeshow Stockholm Fashion Week

Gisterenavond showde Björn Borg de SS15 collectie tijdens Stockholm Fashion Week. De spectacluaire show, onder begeleiding van styliste Bea Ackerlund, speelde zich af in een aantal ondergrondse grotten, gelegen op een eiland in de Zweedse hoofdstad. De show fungeerde als teaser voor Björn Borgs videospel ‘First Person Lover’. Avatar achtige modellen gaven een live vertaling van het spel dat in januari 2015 tegelijkertijd met de SS15 collectie gelanceerd zal worden.

Ongeveer 400 redacteuren, bloggers, acteurs en artiesten waren er om Björn Borg’s show bij te wonen. Zes jaar geleden was de laatste keer dat het merk showde in het land van herkomst, Zweden. Onder de gasten was onder andere Eurovision Song winnaar Conchita Wurst, speciaal voor de gelegenheid droeg ze een customized Björn Borg body. Ook de nieuwe Björn Borg brand ambassador, Olympische schaats kampioen Koen Verweij, was aanwezig op de voorste rij.

“Gaming en digitale animatie zijn van grote impact op de hedendaagse mode, dit wilden we graag vertalen naar zowel onze collectie als ook de show. Styliste Bea Åkerlund heeft ons spel – waarbij alles draait om meer liefde creëren in de wereld – op een fantastische manier tot leven weten te brengen” aldus James Lee, Head of Design.

“Zowel de SS15 collectie als ook het ¨First Person Lover¨ spel zijn enorm inspirerend! Tijdens de show bevindt het publiek zich als het ware even in het spel, aldus styliste en Creative Show Director Bea Åkerlund.

Lees ook:Björn Borg toont exclusieve training voor Mars collectie tijdens Fashion Week Stockholm
Lees ook:Björn Borg laat publiek van Fashion Week Stockholm achter met een epische buitenaardse ervaring
Lees ook:Björn Borg showt ´See now, Buy now´ collectie in Royal Tennis Hall
Lees ook:Win een BJÖRN BORG WK-feest!
Lees ook:Björn Borg tekent Olymisch kampioen Koen Verweij als brand ambassador

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>