Vogue lanceert The Book

Gisteravond lanceerde VOGUE tijdens een intiem diner met dierbare vrienden, familie en andere loved ones Vogue The Book. Deze werd onder toeziend oog van onder andere Thekla Reuten, Anna Drijver, Hannah Bervoets, Wim Pijbes, Bella Hay, Wende Snijders en Lieke van Lexmond geïntroduceerd.

Vogue The Book vangt in 196 pagina’s de zomer door de lens van Vogue. Centraal staan de thema’s Love, Family, Friends & Fun. Een verzameling van prachtige beelden en verhalen over onder andere de romantiek tussen Jane Birkin & Serge Gainsbourg, Prins Friso met zijn kinderen: de liefde voor zijn gezin en prachtbestemmingen om bij weg te dromen. Speciaal voor Vogue The Book selecteerde Bruce Webber zijn favoriete foto’s van zijn wereldberoemde golden retrievers en interviewde hij zijn geliefde honden.

Karin Swerink, hoofdredacteur van VOGUE: ‘Al mijn hele leven verzamel ik beelden. In mijn hoofd, in mijn hart, op mijn telefoon, de computer en letterlijk in mapjes. Er zijn beelden die na een tijdje verdwijnen, maar er zijn er ook die voor altijd bij me blijven. En dat zijn foto’s die me raken, die iconisch zijn en een verhaal vertellen. Voor The Book kozen we de mooiste beelden die samen met de bijzondere verhalen in deze uitgave een volmaakte symbiose vormen.’

  The Book is vanaf 3 juli te koop bij Bruna, AKO en in de supermarkt voor € 12,95.

 

Lees ook:Nederlandse Vogue onofficieel bevestigd
Lees ook:Vogue Nederland viert lancering Vogue the Book met covermodel Lara Stone
Lees ook:Vogue Man Nederland feestelijk gelanceerd
Lees ook:Lancering Nederlandse Vogue te zien op RTL8
Lees ook:Vogue Nederland wint Mercur voor magazine van het jaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>