Maria Tailor en Tamara Elbaz starten kledingmerk “Tailor & Elbaz”

De eerste collectie van Tailor&Elbaz is een feit! De ambitieuze fashion designers, Maria Tailor & Tamara Elbaz, hebben deze zomer een label onder hun eigen naam ontworpen. Het gouden duo heeft een trendy en eigentijdse collectie gemaakt dat voldoet aan de wensen van iedere vrouw. Het nieuwe modemerk is vanaf 15 juli aanstaande in te kopen in hun nieuwe showroom in het World Fashion Center te Amsterdam en vanaf februari 2015 zal de eerste Spring Summer collectie in de winkels liggen.

De dames, voormalig participanten van het merk Collection-PRC, hebben besloten om volledig hun eigen identiteit aan de ontwerpen toe te voegen. Een label dat chic, glamoureus en tegelijkertijd stoer en ook weer vrouwelijk is. Voor de collectie is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en dit maakt ieder item een pronkstuk om te dragen. Kleding dat, door het bekende mix en match, past bij iedere vrouw en iedere gelegenheid.

Lees ook:DESIGNER MARIA TAILOR GAAT SOLO, TAMARA ELBAZ VERLAAT MODEBRANCHE
Lees ook:Tailor & Elbaz lanceren derde collectie in Koepelkerk Amsterdam
Lees ook:Party Collection 2015, nu online by Tailor&Elbaz
Lees ook:MARIA TAILOR OPENT BRANDSTORE AMSTERDAM
Lees ook:By Tailor&Elbaz high summer collection 2015 nu online

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>