River island FW14 Women Collection

River Island presenteert wederom een reeks van trends voor het nieuwe fall/winter 2014 seizoen. Prints en patronen als ruiten, florals en animal prints domineren de collectie. In combinatie met warme herfsttinten en metallic accenten worden de collecties tot leven gebracht.

Preppy
Binnen het thema Preppy komen jeugdige invloeden tot uiting in een kleurrijke, opvallende en spannende collectie. Prints mogen met elkaar botsen. Denk aan ruiten, bloemenprints en patronen met onverwachte lichte tinten die extra fun geven aan je look.

Puritan
De Puritan collectie geeft vrouwenpakken een urban touch, zodat deze zowel overdag als ’s avonds gedragen kunnen worden. Deze collectie bestaat uit een complete mix van geruite prints, zwart-wit, dierenprints en black on black met rode en gouden details. De basic items van de Puritan collectie zijn crop tops en lange jassen. Binnen deze collectie is Khaki Luxe een extra high light waarbij all army green looks gemixt worden met metallic tinten en knitwear.

60’s Pastel
De 60’s Pastel lijn laat de meest vrouwelijke trend zien. De zoete tinten en dierenprints vormen samen een retro collectie. Ladylike midi skirts worden gecombineerd met grote poeder- of mohair jassen in de tinten baby roze, blauw en lila. Voeg daarbij nog girly girl heels toe en je 60’s pastel look is compleet.

Snow
Met een neutraal kleurenpalet presenteert Snow een witte winterse look in combinatie met casual chic en urban invloeden. Wit op wit is dé basis voor deze trend en is helemaal compleet met gebleekt denim en luxe faux fur stola’s in combinatie met chique grote duster coats of een leren jas.

Grey
De Grey lijn kenmerkt zich door de moderne touch die is gegeven aan classic tailoring. De collectie bestaat uit all grey colored chique zakelijke kleding met broeken, oversized knit coltruien en faux fur tassen met slangenleren details.

Luxe traveller
De eigentijdse folklore prints in combinatie met winterse invloeden vormen samen de Luxe Traveller lijn. Eclectische elementen als super zachte fluffy faux fur en tribalprint wollen capes in een aarde-kleurenpalet staan centraal binnen deze collectie. Hier en daar een metallic detail geeft de items meer edge. De collectie is daarnaast een combinatie van rijke winter florals en oversized ruitjes, die het geheel een modern bohemian vibe geeft.

Noir
Chique en rijke zwarte tinten stralen een glamoureuze charme uit. Binnen deze trend omarmen we het dramatische palet van zwart, goud en een vleugje gothic. De meest luxueuze look creëer je met vurige jacquards en gestructureerd leer.

Lees ook:River Island AW15 Kidswear & mini range
Lees ook:Marks & Spencer toont mix van materialen en lagen voor najaar 2014
Lees ook:River Island SS16 Womenswear Collection
Lees ook:Metallic in de mode
Lees ook:We love de voorjaarscollectie van Primark!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>