Robijn lanceert wasmiddel met Zwitsal geur

Speciaal voor de allerkleinsten en voor iedereen die van Zwitsal houdt, komt Robijn met een nieuw wasmiddel met Zwitsal geur. Een unieke samenwerking tussen twee van de grootste merken op het gebied van wassen en baby-verzorging. Er verschijnt een Robijn wasmiddel, wasverzachter en geurbuiltjes met Zwitsal geur.

Lees ook:Zwitsal introduceert de Woezel & Pip lijn
Lees ook:Lady Gaga komt met eigen geur
Lees ook:Benetton United Dreams lanceert Dream Big
Lees ook:James Bond 007 komt met derde parfum Quantum
Lees ook:Lady Gaga lanceert kledinglijn voor baby’s

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>