FEESTELIJKE LANCERING TWEEDE EDITIE PUPMAG #2

Gisterenavond vond de lancering van de tweede editie van PUPMAG plaats in de oude kasbank in Amsterdam. Waanzinnige optredens van onder andere Hadewych Minis, Kris Berry en Pandemonia, speciaal uit Londen overgekomen om de cover te onthullen, maakte het een speciale en feesteijke avond.

PUPMAG. brengt de verschillende werelden van kunst, fotografie, food, literatuur, theater, dans, muziek en mode samen en richt zich daarbij zowel op vooraanstaande kunstenaars vanuit heel de wereld als op up-and-coming creatieve talenten.

De tweede editie van dit culturele tijdschrift, is een bijzondere en levendige zomer editie geworden die in het teken staat van ‘Moments’; bijvoorbeeld 15 minutes of fame, of het moment waarop een carrière een vlucht neemt, of waarin persoonlijke ontwikkeling tot uiting komt, óf het moment waarop iets eindigt of juist begint. PUPMAG. stelt zich als doel nieuwe creatieve processen verder te verrijken en te bevorderen door zich te focussen op het snijvlak van cultuur.

PUPMAG. #2 is wederom een compilatie van sprankelende series, inspirerende interviews en iconische portretten. Nieuw zijn de korte verhalen, gedichten en de opdeling van de verschillende hoofdstukken in het magazine.

Met o.a. Hanna Verboom, Ellen Hoog, Miles Aldridge, Hadewich Minnis, Sophie van der Stap, kunst van Marcel Wanders, Sigrid ten Napel, Sally Harmsen, Temples, Kris Berry, Isaac Hernandes Fernandez en Igoné de Jongh (Bloed Zweet en Blaren) Viktoria Koblenko, Valentijn de Hingh, Sanne Vogel, Emilio Guzman (opkomend cabaretier) Jonas Smulders (opkomend acteur van Cowboys Janken niet en Jongens), Daniel Vis (winnaar NK Poetry Slam) Jean-Paul L’Espagnard (modeontwerper) & Pandemonia (levend kunstwerk)

Lees ook:Het Conservatorium Hotel omarmt kunst en design
Lees ook:Hannah Verboom siert cover magazine Jan
Lees ook:Halle Berry in zee met schoenketen vanHaren
Lees ook:Hello Girls, Hello Kris!
Lees ook:Kris van Loon wint Triumph Inspiration Award 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>