Lichting 2014 ondersteund door V&D

Met ingang van editie 2014 wordt Lichting ondersteund door V&D, het grootste warenhuis van Nederland. FashionWeek Nederland en HTNK organiseren, in samenwerking met V&D, diverse Lichting evenementen, waarvan de Lichting-show op vrijdag 11 juli tijdens de Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam het hoogtepunt is. De veertien beste graduates van de zeven Nederlandse modeopleidingen tonen hun eindexamencollecties op de catwalk. De meest veelbelovende graduate ontvangt de V&D Talent Award. De winnaar van Lichting 2014 krijgt de kans een capsule collectie ontwerpen, ontwikkelen en produceren, en ontvangt hierbij professioneel advies en begeleiding. In het voorjaar van 2015 wordt de collectie verkocht in een geselecteerd aantal winkels van V&D.

Lees ook:LIZZY STUYFZAND WINT LICHTING 2017

Lees ook:Yvonne Kwok wint G-star Lichting 2012 prijs
Lees ook:Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam maakt programma bekend
Lees ook:Lingerie voor vrouwen met mood swings
Lees ook:Amsterdam maakt zich op voor Mercedes-Benz FashionWeek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>