Danie Bles ontvangt eerste ‘eigen’ Metro Mode

Vanochtend nam Danie Bles het eerste exemplaar van haar ‘eigen’ Metro Mode in ontvangst. In deze editie is zij gasthoofdredactrice en geeft ze de lezer een kijkje in haar drukke en bijzondere wereld. Metro Mode wordt vrijdag 23 mei als speciale bijlage bijgevoegd bij dagblad Metro.

Op feestelijke wijze en in het bijzijn van gasten uit de modewereld en pers nam Danie in het Conservatorium Hotel in Amsterdam de speciale bijlage in ontvangst. “Met de ByDanie girls en het Metro Mode team hebben we deze editie echt een ByDanie touch weten te geven. Blader, lees, kijk en laat je vooral inspireren. Be your own stylist, mix and match your wardrobe”, aldus Danie Bles.

Danie geeft een uniek kijkje in haar leven. Haar kledingstijl, beauty items en (vintage) shopplekjes, alles komt aan bod in deze unieke editie.

Lees ook:Danie Bles gasthoofdredactrice Metro Mode
Lees ook:Danie Bles lanceert nieuwe zomerse StyleGuide
Lees ook:Marlies Dekkers legt laatste hand aan Metro MODE
Lees ook:DANIE BLES GEEFT FASHIONTIPS IN VIDEOBLOG OP BIG ENTERTAIMENT
Lees ook:Danie Bles lanceert ByDanie StyleGuide in Britse dubbeldekker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>