Vans lanceert STAR WARS™ sneaker collectie

Vans reist naar een heel ver melkwegstelsel voor een buitenaardse collectie met personages uit de originele Star Wars-trilogie. De Force is sterk in dit intergalactische aanbod van exclusieve Vault by Vans schoenen. Door de combinatie van traditionele Vans silhouetten met iconische Star Wars-personages ontstaat een unieke capsulecollectie die nog niet eerder in dit universum is vertoond.

De Vans x Star Wars-collectie begint met een exclusief en gewild assortiment aan schoenen onder Vans’ premium label Vault by Vans. De Vault by Vans x Star Wars-collectie lanceert twee zeldzame Vans-prints uit de jaren ’80, waarbij afbeeldingen van Star Wars­ ‘bad guys’ worden opgenomen in originele Vans Classic-stijlen.

Lees ook:Vans introduceert de Vans x Pendleton collectie
Lees ook:IKKS | Star Wars collectie
Lees ook:Pepe Jeans London lanceert The Star Wars Collection
Lees ook:Vans viert gouden jubileum met het 50th Anniversary Gold Pack
Lees ook:MAY THE FORCE OF GLAMOUR BE WITH YOU!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>