Piage denim introduceert de Naomi Destructed

Piage denim introduceert de Naomi Destructed. De nieuwe jeans is geïnspireerd op zowel street style, als op de liefde van ontwerpster Paige Geller voor vintage denim. Deze nieuwe wassing beschikt over een lichte sunbaked kleur, is gemaakt van super-zachte denim en is voorzien van slijtage en gaten. Zoals altijd bij Paige Denim het geval is, is er ook weer erg gelet op de details, zoals de precieze plaatsing van deze gaten. Het is alsof de broek daadwerkelijk al jaren gedragen en dus vintage is.  De Naomi Destructed zal beschikbaar zijn in enkele van de meest populaire stijlen dit voorjaar, zoals onder andere de Jimmy Jimmy Crop, Grant Short en Verdugo Crop.

Lees ook:Paige Denim werkt met supermodel Rosie Huntington-Whiteley
Lees ook:Citizens of Humanity introduceert twee verhaallijnen: 90′s Sport en Cargo
Lees ook:Customize en personaliseer jouw denim bij de Levi’s® Tailor Shop
Lees ook:We love de voorjaarscollectie van Primark!
Lees ook:Nieuwe trend: de harembroek voor mannen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>