Styliste Danie Bles huurt Tuschinski af voor ByDanie modeshow

Styliste Danie Bles huurde donderdagavond het complete Tuschinski theater af voor haar A/W2014/2015 modeshow. Wie een filmpje wilde pakken, had pech; vanaf 18.30 stond de Amsterdamse bioscoop in het teken van mode. Samen met Maybelline New York presenteerde Danie haar nieuwste ByDanie najaarscollectie geïnspireerd op de ultieme it-girl. Met optredens van Candy Dulfer en haar band, ByDanie filmposters, branded popcorn- en frisdrankbekers, zo’n 750 man publiek, talloze BN’ers in de VIP-seats, goed gevulde goodiebags en frietjes na afloop werd het één groot spektakel.

Lees ook:Danie Bles lanceert nieuwe ByDanie Style Guide
Lees ook:Danie Bles geinspireerd door The Ultimate It-girl
Lees ook:Danie Bles lanceert ByDanie StyleGuide in Britse dubbeldekker
Lees ook:DANIE BLES GEEFT FASHIONTIPS IN VIDEOBLOG OP BIG ENTERTAIMENT
Lees ook:Maybelline viert haar 100ste verjaardag samen met Danie Bles

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>