Mode van de toekomst: wearable technology

Wearable Technology, de vijfde korte documentaire van firestarters en Discovery Channel, is nu te zien op Discovery Channel. Deze aflevering zoomt in op de integratie van technologie in de mode-industrie en de vernieuwing van het vakmanschap als gevolg daarvan. Kleding met geïntegreerde technologie wordt nu al veel ingezet in de medische en sportwereld, en begint langzaam een plek te veroveren in de wereld van de haute couture. Daarnaast laten steeds meer ontwerpers zich door 3D-printen inspireren tot innovatieve kunstwerkjes. Wat betekenen deze ontwikkelingen voor de toekomst van de mode-industrie? Ontdek het in bovenstaande clip.

Lees ook:Iris van Herpen wint Kunst+Techniek prijs 2016
Lees ook:Modeboek: Haute Couture Voici Paris!
Lees ook:Trouwjurk Sylvie van der Vaart te zien in mode-expositie
Lees ook:Iris van Herpen bijna Haute Couturier
Lees ook:Monique Collignon opent FashionWeek Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>