Danie Bles geinspireerd door The Ultimate It-girl

ByDanie presenteert een spannende Spring/Summer 2014 collectie, geïnspireerd door the ultimate It-girl. De collectie onderstreept vrijheid en toont een zelfbewust en stijlvol vrouwbeeld.

The ultimate It-girl reist de hele wereld over, van Ibiza tot Miami en van New York tot Parijs. Ze heeft in elke stad haar favoriete hotspot. Ze is te vinden op de hipste festivals, van Glastonbury tot Coachella. Ze danst op de beats van de beste DJ’s. Ze leeft, sprankelt en geniet.

Voor elke It-girl de ultieme look
De ByDanie SS14 collectie verrast met coole musthaves, voor elke It-girl de ultieme look. Van city en festival tot Boho-chic. Suède fringe jasjes worden moeiteloos afgewisseld met Bohemian jurken en etnische prints. Key item dit seizoen is de Peru Jacket, gemaakt van originele Peruaanse stoffen. Ook de Leopard fabric, door ByDanie verwerkt in meerdere catchy items, mag absoluut niet ontbreken in de garderobe.

Hey Mr. DJ
DJ’s zijn de nieuwe rocksterren en met hun tunes laten ze iedereen voor een paar uur helemaal opgaan in de muziek. It-girls zijn niet meer weg te slaan voor en achter de draaitafel. Geïnspireerd op deze beweging voegde ByDanie een ‘Hey Mr. DJ’-element toe aan de collectie, met stylish sequence shirts als ware eye-catchers.

Lees ook:Styliste Danie Bles huurt Tuschinski af voor ByDanie modeshow
Lees ook:Danie Bles toont collectie in het Stedelijk Museum
Lees ook:Danie Bles onthult eerste eigen ByDanie kledingcollectie
Lees ook:Material Girl collectie Madonna te koop in Nederland
Lees ook:ByDanie showt SS’16 collectie in Maison ByDanie x Maybelline

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>