TOMS x Jonathan Adler voorjaarscollectie

De pionier van de One for One beweging, TOMS, is trots op een nieuwe samenwerking: de TOMS x Jonathan Adler Spring ‘14 collectie van schoenen en zonnebrillen.

Na het succes van TOMS x Jonathan Adler eyewear collectie voor de zomer van 2013, worden de nieuwste TOMS silhouetten gecombineerd met graphics en spetterende kleuren – waar Adler om bekend staat – in een uitgebreide collectie van zowel schoenen als brillen.

En zoals altijd, wordt bij elke paar schoenen dat wordt verkocht, door TOMS een paar schoenen gegeven aan iemand in nood. En bij elke zonnebril die wordt aangeschaft, zal TOMS het zicht te herstellen van iemand in nood: One for One.

Lees ook:TOMS en Van den Assem openen pop-up store in Rotterdam
Lees ook:TOMS Tropical Jungle collectie
Lees ook:Nederlandse modellen en TOMS steunen goede doel
Lees ook:TOMS werkt samen met Tabitha Simmons
Lees ook:Achtste One Day Without Shoes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>